Despre mine

Da, sunt hater. Dar sunt hater cu pretentii care intai a gandit si, in consecinta, a hate-uit. Deci nu din principiu, ci pentru ca am stat stramb si-a cugetat cat a putut de drept neuronul meu din strafundul putului gandirii. Sunt un hater care promoveaza un model comportamental bazat pe calm, limbaj civilizat, mult zen si planificarea actiunilor scurt si la obiect.  „Focu’ la ei”, dar fara violenta de niciun fel.

De ce sunt hater? Pentru ca in cazul multor aspecte pe care le traiesc in societatea romaneasca, intai situatia arata ok, iar apoi vine dezastrul, gradual, pe masura ce trec la disecat lucrurile. Totusi, nu e chiar asa in majoritatea cazurilor: intai vine dezastrul, iar mai apoi catastrofa. Probabil atunci cand vom ajunge intr-o societate in care toata lumea va fi happyloasa, spalata exemplar pe creier si in care se vor asculta numai jingle-uri mult prea infantile si pentru un copil de 5 ani, nu voi mai fi hater. Pana atunci mi se pare ireconciliabil conflictul dintre realitate si happylosenie, deci haterim cu spor si drag.

Desi titlul blogului v-ar putea induce idea ca o sa gasiti articole despre programare intr-o englezo-romana de genul I have scris un article care va face light in ceea ce concerns debate-ul WordPress vs Drupal vs Joomla and PHP vs Ruby on Rails, nu este cazul. Totusi, la fel cu franceza se insinua constant in convorbirile secolului XIX, mai ales in cercuri intelectuale, la fel si astazi expresiile din engleza sunt un pattern in conversatiile vremii. Deci don’t give me any of that… Cat despre subiecte, am ajuns sa scriu pentru am simtit o nevoie imensa sa imi astern gandurile si opiniile. In liceu & facultate mi le exprimam partial cantand la chitara. Si acum mai fac asta, foarte rar, ce-i drept, a devenit mult prea putin ca mijloc de exprimare.

La momentul in care scriu acest articol, pentru ca fara un „Despre” nu merge niciun blog, sunt sot de sotie atipica (soc si groaza, nu pot, nu am de ce si nici nu vreau sa ma smiorcai ca imensa majoritate a barbatilor de tipologia clasica de nevasta cicalitoare, isterica ca o gaina la taiere si cu doleante de pe taramuri fantastice) si tata in devenire (in mai putin de doua luni, la momentul in care scriu aici). Asta doar ca sa plesnesc de mandrie si sa ma laud, fix chiar acum la final!